Uncategorized

Triss i V-Vantör den 6 november

Idag har vi haft både introduktion för nya medlemmar, medlemsmöte och medlemsfest. Trots att det var Allhelgonhelg så var vi några kvar i stan …

Först hade vi ett par trevliga timmar med nya medlemmar, där Per Sundgren höll en uppskattad föreläsning om partiets och föreningens historia.  Jak, Gambia, kamp mot atombomben, FNL, besvikelse över borgerlig valseger var beröringspunkter mellan flera av oss som var med.

På medlemsmötet som följde därefter tog vi beslut om att köpa tält och elaggregat för att fortsätta att vara ute bland folk trots att det inte är valrörelse längre och vi har valstugan i Högdalen. Tältet som ska vara rött och V-märkt ska göra det möjligt för oss att driva permanent valrörelse!

Vi beslutade också att bilda ett studieutskott, som fick många tips med från mötet, om ämnen för öppna föreläsningar och studiecirklar. Vi har verkligen något att se fram emot i vår!

På kvällen hade medlemsfest i Martins studio i Högdalens industriområde, supergod vegetarisk pastasallad, soft musik med Fredrik som DJ, gott espressokaffe och samtal om ditten och datten, politiken och litteraturen.

Kopiera länk