Uncategorized

Trevlig sommar önskar Vänsterpartiet Vantör!

Hej alla vänstersinnade Vantörsbor! Vi har en intensiv vänstervår i Vantör med många torgmöten i Högdalen med vårt röda vänstertält, där vi haft många bra och roliga samtal med Vantörsborna om bostadspolitik, var man kan bygga i Vantör, och var man inte ska bygga (till exempel Rågsveds friområde). Vi har också pratat äldrepolitik, privatiseringar, välfärd och annat som kommit på tal.

Vi har också varit med på Perssons Betong på Valborg och på Rågsvedsdagen och träffat många trevliga barn, unga och vuxna och pratat om Rågsved, trivsel, vad som är bra och förslag till förbättringar. För att vi ska kunna driva en bra rättvisepolitik i stadsdelsnämnden och även påverka i stadshuset och landstingshuset är det viktigt för oss att ha ständiga kontakter med Vantörsbor.

Rågsveds friområde ligger oss varmt om hjärtat och vi kämpar för att det ska bli naturreservat och inte ett villareservat! Därför kan du se vårt upprop om att det inte är för sent att protestera på anslagstavlorna i området. Fortsätt att göra din röst hörd i denna viktiga Vantörsfråga!

I höst kommer vi att vara i Högdalen en lördag i månaden med det röda tältet. Samma plats som vanligt i hörnet vid Högdalskyrkan. Datum återkommer vi om. Ha nu en trevlig sommar allihop så ses vi i höst i arbetet för en ny regering!

PS Kanske vi ses på Älvsjöbadet, i Parkleken Stacken, Parkleken Rågdalen eller Parkleken Bandängen i sommar? Eller på en skogspromenad i friområdet? DS

Kopiera länk