artikel

Medlemsmöte den 29 november 18.30 – 21.00

Hej alla medlemmar!

Ta en paus! Kom till Picknick-teatern, som ligger mittemot Vantörs kyrka, på gaveln av gamla Högdalens skola. Några punkter:

–                                       Vad händer i Vantör och hur är (V)-Vantör med? Vi berättar om Linje 19, kampen om friområdet i Rågsved m.m.

–                                       Vänsterpartiets nya kampanj ’Prata om jobbet’ drar igång – hur kan vi i Vantör arbeta med kampanjen som ska fortsätta ända fram till valet?

–                                       ’Samtalet med väljarna’ – en enkät från Vänsterpartiet som vi kan använda när vi pratar med folk om vad de tycker är viktigt i Vantör/Stockholm och i landet. Hur kan vi jobba med enkäten?

–                                       Rapport från Feministisk helg – hur jobbar (V)antör med feminism? Hur vill Du att vi jobbar med feminism?

–                                       Har du egna frågor och funderingar? Önskemål om studiecirkel (t.ex. ekonomi, feministiska frågor), annat? Vi berättar om ’Vänsterskolan’ – en utbildningssatsning i kortare kurser/föredrag.

Fika serveras – Varmt välkommen!
Styrelsen

Kopiera länk