artikel

Höstens verksamhet börjar med medlemsmöte 11 september

Nästa medlemsmöte planeras till den 11 september. Inbjudan kommer per e-post. Tanken är att det dels ska handla om bränderna och den sociala oron som vi hade i våras i Rågsved och Hagsätra och dels om nomineringar till kandidatlistor inför valet.

Den 14 september planerar vi att ha flygbladsutdelning i Högdalen för att påminna om segern i folkomröstningen om EMU för tio år sedan och samtidigt börja mobilisera inför valet till EU-parlamentet i juni nästa år och de allmänna valen i september. Information kommer per e-post.

I oktober planerar vi en utåtriktad aktivitet som handlar om bostäder.

Medlemsmötet den 10 november blir vår valupptakt, vi spikar vårt lokala program och våra lokala prioriteringar och mycket annat som behöver diskuteras inför valet.

Den 12 november väljer vi kongressombud för Vantör, Farsta, Hammarby-Skarpnäck, Enskede och Årsta på möte i Enskede. Vi har tio ombud tillsammans.

Troligen kommer vi ha medlemsmöte i december med vårt eller våra kongressombud. Partiet har kongress i Stockholm den 10-12 januari och den kommer att handla om valrörelsen och prioriteringar i valet. Eftersom den är i Stockholm kan alla medlemmar som vill komma dit som åhörare. Det blir garanterat intressant.

Kopiera länk