Visionen om Rågsveds allé!

Vänsterpartiet Vantörs vision om Rågsveds allé

Vänsterpartiet Vantörs vision om Rågsveds allé. Ett förslag om att bygga ihop Rågsved och Högdalen men en grönskande allé. Samtidigt får vi 630 nya hyreslägenheter, varav 230 student- och ungdomsbostäder. Läget är unikt. Där pendelspåren korsar tunnelbanan vill vi ha en pendeltågsstation. Vi vill också öppna ytterligare en uppgång till Rågsveds tunnelbanestation, mot Högdalen.  Förslaget är vårt svar på alliansens byggplaner i unika Rågsveds friområde – Rågsveds gröna pärla – som vi vill värna och skydda som naturreservat.

PS. Klicka på bilden så får ni den i större format och mer lättläst.

Eller kom till Högdalen lördag kl 12-13.30, och få en folder om förslaget. Och läs om Rågsveds allé i veckans Mittisöderort. DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.