Lyckad Bostadsbonanza i Högdalen

bostadsbonanzabostadsbonanza 2

I strålande sol kampanjande sex föreningsmedlemmar i Högdalen för Vänsterpartiets Storstockholms bostadspolitik ”Ett hem för alla” och Vantörs förslag om ”Rågsveds allé”. Alla ska ha ett hem att trivas i. Det ska vara lägenheter med hyror som vi har råd med. Vi vill bygga klimatsmarta hyresrätter, exempelvis 630 hyreslägenheter längs lummiga Rågsveds allé, som binder ihop Högdalen och Rågsved med en promenad- och cykelvänlig allé. Det är också vårt motsförslag till radhus i friområdet. En alltigenom lyckad dag, där vi fick mycket positiv respons från de vi mötte. Ger god peppning inför kommande val!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.