Imorgon röstar vi för ett grönare och rödare Vantör!

image

Tack alla som kommit till vår valstuga i Högdalen, träffat oss på dörrknackningar i Hagsätra och Rågsved, på torgmöten i Hagsätra och Rågsved, på kvällsaktiviteter utanför Rågsveds tunnelbana eller när vi delat ut valtidningar utanför tunnelbanan i Bandhagen, Högdalen, Rågsved och Hagsätra.

Våra möten med er har varit guld värda. Ni har berättat hur ni kämpar för att få pensionen att räcka till, få bostad, orka jobba under ökande press, få det att fungera för era barn på förskolan, för att rädda friområdet.

Många av er har tagit chansen att få blodtrycket mätt av vår legitimerade sjuksköterska. Det är ju lätt hänt att få högt blodtryck av alliansens orättvisa politik. Då har vi kunna ordna bästa receptet: en röst på vänsterpartiet!

Vi har fått höra att ni gillar vårt krav att välfärden inte ska vara till salu, vårt förslag att bygga Rågsveds alle med 630 hyreslägenheter och vårt lokala 25-punkts program.

Nu ses vi snart vid vallokalerna i Hagsätraskolan, Rågsvedsskolan, Snösätraskolan, Bäckahagens skola, Daghemmet Gläntan, Bandhagens skola, Örbyskolan och Sturebyskolan. Vi hoppas på din röst för ett grönare och rödare Vantör, ett Stockholm för alla, ett Sverige som inte är till salu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.