V-märkt bostadspolitik – Rågsved får de första Stockholmshusen!

Just nu ser vi de första Stockholmshusen byggas av Familjebostäder, 70 hyresrätter i Rågsved, med målsättningen att hålla nere både byggtiden och kostnaderna, för att hyresgästerna ska få så rimliga hyreskostnader som möjligt. Det är stadens tre allmännyttiga bostadsbolag, som vi alla i kommunen äger tillsammans, som jobbar gemensamt för att pressa kostnaderna, under politisk ledning av Ann-Margarethe Livh, bostadsborgarråd i stadshuset. Målet är förstås att hyresgästerna ska få en rimlig hyra. Det är inte alltid politikens resultat är lika synligt som här i Rågsved. Vi i Vänsterpartiet Vantör är givetvis stolta över att konkret kunna visa Rågsvedsborna att vänsterpolitik gör skillnad.

En kommentar till V-märkt bostadspolitik – Rågsved får de första Stockholmshusen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.