Pepparkakor mot nolltaxa!

På Lucia möttes Högdalsborna av ett morgonpiggt gäng vänsterpartister som bjöd på V-märkta pepparkakor samt politisk agitation för nolltaxa i kollektivtrafiken.

Det är ju så viktigt för klimatet att fler åker kollektivt och så bakvänt att alliansen plus miljöpartiet i landstinget istället höjer SL-taxan vid årsskiftet. Att lussa i Högdalen på Lucia-morgon har börjat bli en tradition för oss i Vänsterpartiet Vantör, liksom att vi är med på Valborg på Perssons betong och på Rågsvedsdagen. När de politiska vindarna blåser hårt mot höger är det ännu viktigare att vi möts och uppmuntrar varandra till motstånd!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.