artikel

Det är tillsammans vi bygger framtiden!

”Det är tillsammans vi bygger framtiden. Alla vi människor som lever våra liv här i landet. Sverige är ett rikt och välorganiserat land där alla borde kunna ha möjlighet att utveckla sina drömmar och förhoppningar, tillsammans och som individer. Men så är det inte idag.”

Ja, så inleds Vänsterpartiets nationella valplattform som antogs på vår kongress förra helgen. Du kan läsa mer här. Vantör var väl representerat med två ombud från föreningen och  ett  från de fackliga branschföreningarna i Vänsterpartiet Storstockholm.

Som vi alltid gör inför en valrörelse kommer vi även att ta fram ett lokalt valprogram för Vantör, något som vi brukar vara ensamma om bland de politiska partierna. Självklart kommer du att kunna läsa programmet här på hemsidan och vi ser fram emot att prata om lokala politiska frågor med dig!

Tills vi ses, några avslutande meningar  i vår nationella valplattform om vad Vänsterpartiet står för:

”Det är tillsammans vi bygger framtiden. Du som vill ha en politik för att förhindra klimatkatastrofen, skapa nya jobb i hela landet, förbättra trygghetssystemen och stärka välfärd, jämlikhet och jämställdhet, rösta på Vänsterpartiet!”

 

 

Kopiera länk