artikel

Inte 15 år till – dags för maktskifte i regionen!

Cicci Herrström pläderar för våra lokala kandidater Lena Rydblom, Högdalen, Heidi Hildén, Hagsätra och Hassan Jama, Högdalen, som står på regionlistan för Östra och Västra Söderort.

I helgen hade Vänsterpartiet Storstockholm valkonferens som i stor enighet antog en regional valplattform, förslaget läser du  här, och det fastställda förslaget efter redigering kommer att läggas ut här.

I Stockholmsregionen går vi till val 2022 på:

  • Demokratin ska styra – inte plånboken
  • En hälso- och sjukvård att lita på
  • Klimatet, naturen och omställningen
  • En kollektivtrafik för alla
  • Trygghet från våld, närhet till stöd
  • Kultur för alla
Heidi Hildén, valombud och kandidat på listan för Östra och Västra Söderort: för mig är vården viktigast, förlossningsvården men även den psykiatriska vården och äldrevården.

Listan för Östra och Västra Söderort, dit Vantör hör, toppas av Jonas Lindberg, specialistsjuksköterska från Hägersten-Liljeholmen. Regionrådet Anna Sehlin toppar listan för Södermalm-Enskede, Östermalm-Norrmalm. Läs alla beslutade kandidatlistor,  här

Hassan Jama, valombud och kandidat på listan för Östra och Västra Söderort, aktivt ombud på valkonferensen.

”Nu är det dags för en förändring! … De senaste 15 åren har en borgerlig majoritet styrt Region Stockholm. Makt och pengar har överförts till marknaden, riskkapitalister har gjort stora vinster med resultat att vi har en sjukvård i kris.”

(Avslutningsord i valplattformen)
Kopiera länk