Vi ses på Bandhagens höstmarknad

Under några timmar imorgon lördag 6 oktober hittar du Vänsterpartiet Vantör vid ett av loppisborden på höstmarknaden i Bandhagens centrum. Det är premiär för oss, och vi hoppas på en trevlig lördag, att få veta mera om vad som rör sig i Bandhagen, bekymmer och glädjeämnen, att få höra vad folk tycker om vårt lokalpolitiska program (som var så populärt att det tog slut i valstugan) och kanske även byta några ord om läget i politiken som är så bekymmersamt trots vänstervindar i valet.  Vi vill jobba för ett bättre Vantör tillsammans med våra grannar varje år, och inte bara under valåret  Med bra böcker på vårt loppisbord och hembakta hallongrottor hoppas vi imorgon fånga Bandhagsbornas intresse. Vi ses väl?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.