Inom kort: inlägg av våra parlamentariker från Vantör

Vänsterpartiet har som bekant gjort ett väldigt bra val till riksdagen, landstinget och kommunen, inte minst här i Vantör.  Det goda valresultatet har gjort att vi fått in flera representanter från Vantör i landstingsfullmäktige och i kommunfullmäktige. Vi har även fått in två ledamöter från Vantör i Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsnämnd, och det är vi väldigt glada för.

Här på hemsidan kommer vi under helgerna att lägga upp våra fullmäktigeledamöters inlägg i budgetdebatterna i landstinget och i kommunfullmäktige, så att våra väljare ska kunna se vilka frågor som de har lyft i debatterna. Kan lova att det är finfin vänsterpolitik för hela slanten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.