Öppet möte 12 mars i Rågsved med Clara Lindblom!

Välkommen till öppet möte i Nya Rågsveds Folkets Hus tisdagen den 12 mars kl 18-20. Möt vänsterpartiets oppositionsborgarråd Clara Lindblom och var med i kampen för att rädda våra hyresrätter och behålla allmännyttan.  Bor du hos Svenska Bostäder, Stockholmshem eller Familjebostäder i Rågsved kan du nämligen inte vara säker på att bo kvar i en allmännyttig hyresrätt när året är slut. För nu ska det ombildas, det har Moderaterna, Liberalerna, Centern, Kristdemokraterna och Miljöpartiet beslutat i sin blågröna majoritet. Det är ju galen politik, i Stockholm behöver vi många fler hyresrätter, inte färre, med överkomliga hyror. Vi måste behålla allmännyttan som vi äger gemensamt, och bygga fler hyresrätter som folk har råd med.  Så vi ses väl på tisdag?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.